Intialainen jokikivihoito ja koulutukset

Harmoniahuone_featured_images_for_pages_12Esittelen tällä sivulla seuraavat asiat, oheisessa järjestyksessä
•  SEURAAVA Intialainen jokikivihoito – ammatillinen koulutus
• Intialaisen jokikiven esittely
Intialainen jokikivi -hoidon esittely
• Itsehoidon setin esittely
• Intialainen jokikivihoito – ammatillinen koulutus
• Palautteita koulutuksesta
• Intialainen jokikivi – itsehoidon kurssien opettamisen koulutus
• Intialainen jokikivihoito – ammatillisen koulutuksen opettamisen koulutus

 

Harmoniahuone_featured_images_for_pages_15SEURAAVA Intialainen jokikivihoito – ammatillinen koulutus-päivän näet sivun ylälaidasta, Kalenteri-kohdasta.
Suuren suosion saanut hoitomuoto, josta on tullut monelle hoitajalle se kysytyin hoitomuoto. Opit itsehoidon ja ammattihoidon monipuoliset hoitotavat ja ryhmähoitojen tekemisen.
Koulutus sisältää kattavan manuaalin, tietopaketin hoidon vaikututuksista, harjoittelua ja diplomin.

Koulutuksen ja ammattilaisten kivihoitopaketin kokonaishinta on 475€ , sisältäen alv:n sekä Intialainen jokikivi- ammattihoitojen hoitopaketin .
Koulutuksen pitää hoidon kehittäjä Sari McGlinn.

Liput koulutukseen saat suoraan somsola.com nettikaupasta tai Somsolan myymälästä. Koulutus on pienryhmälle, joten paikkoja on rajoitetusti.
Olet sydämellisesti tervetullut mukaan oppimaan uuden, elämänenergiaa voimistavan hoitomuodon.

 

hh_int_jokikiviIntialaisen jokikiven esittely
Intialainen jokikivi, englantilaiselta nimeltään Shiva Lingham on hyvin erityislaatuinen ja harvinainen kivi. Se on kryptokvartsikristallia. Jokainen Intialainen jokikivi on ovaalin muotoinen ja yksilöllisen kaksivärinen beigen-ruskean sävyissään.

Kiven esiintymää on löydetty vain  Intiassa sijaitsevasta Narmada joesta ja sen ympäristöstä. Joen monsuunisateet ovat voimakkaita ja ne liikuttavat joessa olevia kiviä niin, että niistä aikaa myöten hioutuu ovaalin muotoisia puikuloita. Kivet ovat siis luonnon muovaamia myös muodoltaan. Osa markkinoilla olevista kivistä voivat olla myös ihmisen hiomia. Intialaiset jokikivet liikkuvat joen voimakkaissa virtauksissa ja latautuvat joen virtaavasta energiasta.

Intialaisille Shiva Ligham on vanhastaan ollut pyhä kivi ja he kokevat siinä yhdistyvän feminiinisen ja maskuliinisen energian. Maadoittavina kivinä ne hoitavat voimakkaasti kehoa, puhdistaen kehon energialinjoja sekä mieltä, ajatuksia ja tunteita. Hoidon saaneet ovat verranneet kokemusta aivan kuin virtaava vesi olisi huuhdellut heidän ajatuksia ja tunteita ja kehoa.

hh_int_jokikivi_hoito_3Intialaisen jokikiven hoitavat vaikutukset
Hoitaa ja avaa kehon tukoksia ja jännitteitä, minkä jälkeen kehoon ja mieleen alkaa virrata iloista ja puuhakasta energiaaa. Tehokkaimpia maadoittavia ja kehon energiaväyliä avaavia kiviä. Selkeyttävät ajatuksia ja tunteita. Aktivoivat kehon energioiden tasapainoa                                                                        sekä feminiinistä ja maskuliinista energiaa.

Sari McGlinn kertoo käyttövinkkejä Intialaisille jokikivillle
Hiero kivellä kehon hoitoa tarvitsevia kohtia pyörivin liikkein. Voit käyttää kiviä hoitamassa päivän aikana, pitämällä niitä kummassakin huosun etutaskussa. Siellä ollessaan ne virkistävät  jalkojen energiaväyliä. Intialaisia jokikiviä voi käyttää myös laittamalla niitä sängyn sijauspatjan tai sängyn pohjalle, jolloin ne hoitavat yön ajan. Ne maadoittavat ja rauhoittavat, poistaen levottomuutta.

 

 

Harmoniahuone_featured_content_carousel_18Intialainen jokikivihoito
Intialainen Jokikivihoito tehdään hoitopöydällä lepäävälle. Lämpimät kivet asetellaan hoidettavan keholle ja kivillä sivellään ja painellaan kehon alueita (pää, kädet, jalat ja selkä) ja meridiaaneja. Hoito tehdään molemmille puolille kehoa. Hoidossa käsitellään kehon energiaratoja jolloin niissä mahdollisesti olevat tukokset avautuvat. Lämpimät kivet rentouttavat kehon lihaksia, ajatuksia ja mieltä. Hoidettava saa levätä rauhallisessa ajattomassa hyvän olon tunteessa hoidon ajan.

Hoitoa tehdään lyhyinä sekä pitkinä versioina, kestoltaan puolesta tunnista reiluun tuntiin. Pitkässä versiossa käsitellään kehon energiaväylät, kasvot, päänahka, kädet, jalat ja selkä. Lyhyemmässä versiossa käsitellään asiakkaalle tarpellisimmat alueet.

Harmoniahuone_featured_content_carousel_19Intialainen jokikivi – hoidon vaikutukset
• hiljentää ajatuksia
• rentouttaa syvällisesti
• aktivoi aineenvaihduntaa
• purkaa kehon ja mielen jännitteitä
• avaa ja tasapainottaa kehon energiaväyliä
• maadoittaa ja voimistaa kehoa
• virkistää kehoa ja mieltä
• aktivoi elämäniloa
• hoito aktivoi ihmisen omaa tasapainotus ja paranemiskykyä

Kokemuksia Intialainen jokikivi-  hoidosta
• Hoidon jälkeen oli äärettömän hyvä ja rento olo.
• Ajatuksia tuli ja meni hoidon aikana, ikään kuin olisin vapautunut turhista ajatuksista.
• Tässä oli samantyyppinen energiavirtaus kuin hyvin voimallisessa energiahoidossa. Hoito oli erittäin   rentouttava kokemus. Erityisesti pään ja jalkapohjien hieronta tuntui todella hyvältä.
• Täydellinen rentoutuminen. Tänne on päästävä pian uudelleen!
• Hoidon jälkeen nukuin hyvin monta yötä ja olin päivisin energisempi ja iloisempi.
• Tykkäsin kovasti. Ja oli mukavaa huomata, että kivillä sivellään myös samoja meridiaaneja kuin   hermoratahieronnassa. Hoidon aikana ajantaju katosi. Taivaallisen hyvältä tuntui myös olla poissa ajattelusta.
• Ajatukset hävisivät heti hoidon alussa, olin vain rennossa hyvän olon tunteessa.
• Akaattilevy rinnan päällä tuntui lämmittävän vielä pitkään hoidon jälkeenkin.
• Hoidon jälkeen oli kevyt ja energinen olo ja samalla kehon lihakset olivat täysin rentoina.
• Jokainen hoitokerta on pitänyt verensokeriarvoni tasaisena ja hyvinä kahden viikon ajan.

 

Harmoniahuone_featured_images_for_pages_14Intialainen jokikivi – itsehoidon setti©
Sisältää kivet (8 kpl s-kokoista ja 2 kpl l-kokoista)
ja kuvalliset sekä kirjalliset käyttö-ohjeet.

Tällä kivipaketilla saa tehtyä itselleen monipuolisesti hoitoa laittamalla lämmitetyt tai huoneen lämpöiset kivet keholle
tiettyihin kohtiin hoitamaan.

Kotona tehtävänä itsehoitona lämpimät kivet laitetaan tiettyihin kohtiin kehoa ja kivillä sivellään energialinjoja ja akupisteitä. Kivet voivat olla hoitamassa myös nukkuessa, laitettuna keholle tai sijoitettuna sijauspatjan alle. Kivillä voi tehdä myös kotihoitoja ystäville ja läheisille.

Intialaisilla jokikivillä voi hoitaa erityisesti
Kipukohtia, jännittyneitä lihaksia, ylikierroksilla käyviä aivoja, rauhatonta mieltä, väsynyttä kehoa, tukkoista kehoa. Intialaiset jokikivet avaavat kehon tukoksia, maadoittavat ja tasapainottavat sekä tuovat elämäniloa ja tarmoa takaisin kehoon ja mieleen.

Intialainen jokikivi itsehoidon setti on saatavilla Somsola shopista ja www.somsola.com nettikaupasta.

 

 

JM_kurssi_intjokikivi_logo2

Intialainen jokikivihoito© ammatillinen koulutus
Katso seuraavan ammattillisen koulutuksen alkamisajankohta tapahtumakalentista, kiitos.

Ammattihoidon kurssi on suosittu kivillä hoitamisen kurssi. Sari McGlinn kehitti Intialainen jokikivi hoitomuodon vuonna 2006 ja ammatillisen koulutuksen on käynyt tähän mennessä (2016) yli 200 henkilöä.
Useilla ammatillisen koulutuksen käyneistä tästä hoitomuodosta on tullut se suosituin hoitomuoto.

Koulutus sisältää laajan itsehoidon menetelmien oppimisen sekä useiden lyhyiden, pitkien ja ryhmälle tehtävien hoitoversioiden tekemisen ja oppimisen.

Koulutus sopii kaikille kiinnostuneille, etukäteistietoa tai osaamista ei tarvita.
Jo hoitoja tekevät voivat muokata Intialainen jokikivi-hoidosta sopivia yhdistelmiä täydentämään jo olemassa olevia hoitojaan. Mm. kosmetologihoitoja täydentäväksi, hieronta / rentoutus / energiahoitoja tekeville.

Harmoniahuone_featured_images_for_pages_11Koulutus sisältää
• itsehoidon menetelmät
• lyhyiden ja pitkien hoitojen tekemisen
• hoitojen tekemisen 2-4 henkilölle samanaikaisesti
• hoidossa käsiteltävien energialinjojen ja pisteiden merkitys
• yhden kuukauden neuvonta – ja ohjauspalvelnu harjoitus hoitojen tekemisen ajaksi
• materiaalin, laajan tietopaketin hoidon vaikutuksista, diplomin ja ammattihoitojen intialaiset jokikivet-kivisetin

Koulutus syventää kivillä hoitamisen ymmärrystä sekä vuorovaikutusta kivien kanssa.

Usein asiakkaiden ensisijaisia tarpeita ovat mielen ja kehon rentoutus. Molemmat tapahtuvat tässä hoitomuodossa konkreettisesti. Hoitomuoto on rentouttava elämys-kokonaisuus. Se sopii hyvin täydentäväksi hoidoksi kosmetologeille ja se soveltuu liitettäväksi myös useisiin hieronta- ja energiahoitoihin.

Hoitajan näkökulmasta hoitoa on kevyt tehdä ja kädet eivät rasitu. Kivet asetellaan hoidettavan kehon kohtiin ja kivillä sivellään. Suoranaista hierontaa ei tapahdu (jos tekee jo entuudestaan hierontaa, sen voi toki liittää tähän hoitomuotoon). Kivien hoitava energia vaikuttaa myös hoitajaan. Hoitajalle tulee hoidon jälkeen energinen ja kevyen iloinen olo.

Hoitoa voi tehdä lyhyenä puolen tunnin hoitona asiakkaan istuessa tai maatessa tai pitkää tunnin-puolentoistatunnin hoitoa. Hoitoa voi tehdä myös niin sanottuna passiivihoitona, jossa kivet jätetään tiettyihin kohtiin keholle ja hoidettava makaa ja lepää kivien vaikuttaessa, tai siihen voi yhdistää esimerkiksi kosmetologin hoitopalveluita.

Hoito rentouttaa kehon lihaksia ja mieltä niin, että sen jälkeen on hyvä olla rauhallinen palautuishetki. Hoidon jälkeisinä päivinä on energeettinen, tarmokas ja iloinen olo. Hoitomuoto sopii niin aikuisille, lapsille sekä eläimille.

Kaikki hoidon saaneet ovat kokeneet hoidon syvästi rentouttavana ja energiaa antavana. Yleisesti ollaan hämmästyneitä kuinka niin pienet kivet voivat tehdä syvän rentoutuksen ja vaikuttaa niin voimakkaasti.

Koulutuksen käyneet voivat hankkia Intialaisia jokikiviä ja -settejä jälleenmyyntihinnoin, tarjottavaksi asiakkailleen sekä omaan käyttöönsä.

HH_sivu_sarin_profiili_kuvaOpettajana
On hoitomuodon kehittäjä Sari McGlinn. Sari on kehittänyt useita hoitomuotoja ja kouluttanut alan ammattilaisia vuodesta 2000. Lisätietoa Sarista löydät sivun yläosasta, kohdasta Sari.

 

 

Harmoniahuone_featured_content_carousel_21Palautteita Intialainen jokivihoito ammatillisesta koulutuksesta
6.4.2010 ”Intialaisen jokikivihoidon koulutus kohdallani oli kevään huippu juttu.
Olen hoitanut tyttäriä ja miestäni ja ovat todella tykästyneet hoitoon ja saaneet monenmoista apua. Jos on taukoa, kädet aivan syyhyävät päästä hoitamaan. Se vaan on NIIN ihana energia ja kokonaisuus.”

3.3.2010 ”Tämä jokikivi on kyllä IHAN SE MUN JUTTU (ja meidän koira on ihan oikeasti sekaisin niistä ja on ominut ne itselleen… vonkuaa hoitoa lähes joka päivä – olen kirjannut ”hoitokokemuksia” myös hänestä :)).”

21.2.2010 ”Kiitos kivasta koulutusviikonlopusta! Olen täällä koiran kanssa kilvoitellut kivistä. 🙂 Koira meinaan ihastui niihin niin, että meinasi omia ne ihan itselleen. Laitan raportin hoitokokemuksista ”hänenkin” kohdaltaan, sillä tein tänään koirapapallemme kunnon hieronnan + sitten hän kävi kinuamassa pitkin päivää lisää. Nyt sitten nukkuu tyytyväisenä sen ison kivikaverin kanssa. Mutta iltasella tein sitten (tosi ergonomisesti lattialla, kun minulla ei vielä ole käytössä sitä asuntoa + hoitopöytää…) omalle 10-vuotiaalleni koko kehon hoidon. Hän oli tullut urheilukisoista ja oli paikat jumissa. Tehokas, tuloksia tuottava hoitosetti, jonka jälkeen hoidettava pyysi lisää. 🙂

Mutta tärkeintä itseni kannalta oli se tunne, jonka sain omaa lastani hoitaessani – kaikki oli niin selvää, luontevaa ja helppoa eli liikkeet todellakin tulivat jostain kaukaa solumuistista. Ei tarvinnut pahemmin katsella ”lunttilappua”. Ja vielä ”kaupan” päälle se ihana yhteyden tunne omaan lapseen. 🙂 Se oli kruunu koko hommalle. Niin, että luottavaisin mielin lähden tekemään hoitoja vieraillekin. Tämä kyllä on ”se” minun juttuni, johon voin luontevasti yhdistää myös muuta osaamistani. Valoisaa viikon alkua!”

”Tämä jokikivihoito on muuten ihan mahtavaa, kaikki jotka ovat hoidossa olleet ovat olleet tosi innostuneita!”

”Kiitos vielä kerran ihanasta koulutuksesta ja mahtavista energioista. Koulutus oli kokonaisuudessaan valtavan ihana, opettava, virkistävä ja todella paljon ihanaa energiaa. Oli valtavan ihanaa tutustua noihin mainioihin jokikiviin, johon olen aivan rakastunut nyt jo. Saas nähdä miten se kiviperhe alkaa kasvamaan ja millaisen määrän ihanaa rakkautta pääsemme niiden avulla levittämään ympärillemme. 🙂
Eilen koulutuksen jälkeen vierailin ystäväni luona, jolla oli aika kova stressi päällä, joten tein hänelle aivan pienimuotoisen hoidon hartia ja pääseudulle. Stressi helpotti heti ja ystäväni oli aivan ihmeissään noista mahtavista kivistä. 🙂 Ihanaa. Koulutuksenn jälkeen on ollut todella hyvä ja energinen olo. Sormet vallan syyhyävät siitä energiasta ja halusta päästä tekemään hoitoja.”

”Paljon on lähtenyt ihania juttuja tapahtumaan heti koulutuksen jälkeen. Mahtavaa 🙂 Lämpimät kiitokset sinulle vielä kerran tuosta fantastisesta koulutuksesta.”

”Tämä jokikivihoito on ihan mahtavaa, kaikki jotka ovat olleet hoidossa, ovat olleet kokemuksesta tosi innostuneita!”

”Koin hyvin läheistä yhteenkuuluvuutta kurssilaisten kanssa ja koulutuksen vetäjänä olit ihana!”

”Kiitos koulutuksesta. Se oli harvinaisen iloinen ja oli paljon hyvää energiaa liikkeellä. Se synnytti myös paljon uusia ideoita omaan tulevaisuuden työskentelyyni. Perheeni ovat jo saaneet hoitoja intialaisilla jokikivillä. Ainut ongelma on ollut se, että en ehdi tehdä hoitoa loppuun kun haluavat ruveta jo nukkumaan, eli iltahoidot rentouttavat hyvin!”

”Kiitos upeasta intialaisten jokikivien ammattihoidon koulutuksesta! Olin monta kertaa liikuttuneessa tilassa kuunnellessani sinun puhettasi, Sari. Se tuntuu tulevan niin sydämestä ja pitää niin yhtä sen totuuden kanssa, johon olen myös arvioinneissani päätynyt.”

”Ihanaa siinä oli se luottamus elämän kantavaan voimaan, se yksinkertaisuus, millä nämä energiat voi ottaa osaksi elämäänsä. Olen käynyt myös muita kursseja energioihin liittyen muualla ja olen ollut iloinen siitä, että olen osunut niille kursseille, mutta – verrattuna niiden vetäjien panostukseen ja sanomaan sanoisin, että sinä Sari olet itse paras esimerkki siitä, miten elämänvoima kantaa.”

 

Harmoniahuone_featured_images_for_pages_16Intialainen jokikivi – itsehoidon kurssien opettamisen koulutus
Koulutus on avoin jatkokoulutus kaikille ammattihoidon kurssin käyneille. Siinä opitaan miten opettaa Intialaisen jokikiven itsehoidon kurssi-iltoja.

Koulutuksesta saa diplomin joka antaa valmiudet opettaa Intialainen jokikivi- itsehoidon kursseja, kestoltaan 2-3 tuntia.Opetusvaltuudet koskevat Suomea. Tämän koulutuksen käymisen jälkeen on mahdollista osallistua Intialainen jokikivi ammatillisen koulutuksen opettamisen koulutukseen. Koulutus kestää yhden päivän ja sekä 2h mentorointia ensimmäiseen opetusiltaan liittyen. Pidän näitä koulutuksia pienryhmille kysynnän mukaisesti.

 

Harmoniahuone_featured_images_for_pages_9Intialainen jokikivihoito – ammatillisen koulutuksen opettamisen koulutus
Koulutus sisältää kaikki tarvittavat tiedotaidot sekä neuvontaa markkinoinnista ja tiedottamisesta. Koulutus antaa valmiudet opettaa Intialainen jokikivihoito- ammatillista koulutusta sekä opettaa itsehoidon kurssien pitämistä. Opetusvaltuudet koskevat Suomea.